bed-and-breakfast-texel-hetverguldevisje-logo

"Een écht Texels vissersechtpaar. Geboren en getogen op Texel."

Wij zijn Astrid en Pieter-Jan van der Vis, een écht Texels vissersechtpaar. We zijn geboren en getogen op Texel en houden van het eiland. Daarom hebben we ook onze inmiddels 4 volwassen kinderen hier laten opgroeien. 

Een bed and breakfast runnen was een grote wens die eindelijk in vervulling is gegaan. Het is nooit een bewust plan geweest om in het centrum van Den Burg te gaan wonen, maar zodra Astrid een voet over de drempel van de Waalderstraat 3 zette, was ze verkocht. In 2017 hebben we het huis gekocht en toen volledig gerenoveerd.

Het vergulde visje

Eeuwenoude bouwval op Texel in stijl hersteld​

Het pand is een volledig gerenoveerd woonhuis, waarbij het historische karakter is behouden. De gevel en een deel van de zijmuren bleven staan, de rest van het huis werd in stijl herbouwd.  Het heeft hoge plafonds en oude balken. Zowel de kamers als de rest van het huis zijn modern en stijlvol ingericht. Boven zijn 2 kamers: de Voorkamer en de Tuinkamer. 

In tegenstelling tot de historische buitenkant is de inrichting modern industrieel met veel zwart, wit en grijs. Astrid vindt het leuk om bezig te zijn met inrichting en gaat graag mee met de trends van vandaag. Pieter-Jan is met name heel tevreden over de WC, waar een grote foto van zijn kotter de TX-3 de wand bedekt.